Tel: (+355) 69 40 23553
 • Kromim

 • Aksesore Alumini & Inoksi

 • Zhaku IMPEX

 • Tubo Inoksi dhe Alumini

 • Zhaku IMPEX – Produkte Inoksi dhe Alumini

Kryejmë Nikelime, Kromime & Zingim në produkte të ndryshme.

Kangjella me tubo Inoksi dhe Alumini për: Shkallë të brendëshme dhe të jashtme, ballkone, veranda, ndarje ambjentesh në lokale e supermarkete, lulishte, pishina etj.

Shërbime të personalizuara

Firma e cila ju ve ne dispozicion këto lloje kangjellash bashkëkohore ka eksperience 12 vjeçare ne Shqipëri, Maqedoni e Kosove dhe si e tille ju garanton montim te shpejt dhe cilësor. Një teknik do te jete ne shërbim te çdo kërkese.

Inoks dhe Alumin

 • Dy materiale tepër rezisten dhe cilesor.
 • Ruajnë shkëlqimin fillestar.
 • Disponojmë të gjitha aksesorët e.

Veçoritë e produkteve tona

 • Janë shumë rezistentë dhe ruajnë pamjen fillestare.
 • Aplikohen në disa forma sipas kërkesës dhe vendit.
 • Një varietet formash dhe ngjyrash.
 • Aplikimi xhamit ose peciklasit në forma të ndryshme.
 • Kolorët fine dhe luçido për një ambient.