Tel: (+355) 69 40 23553

Kontakto

Nëse dëshironi më shumë informacione mbi produktet dhe shërbimet tona, jeni të lutur të plotësoni formën e kontaktimit në vijim.

Kontakto

Zhaku IMPEX

Për më shumë informacione plotësoni formën e mëposhtme. Ju faleminderit! 

    Emri Mbiemri (*)

    Adresa email (*)

    Subjekti

    Mesazhi