Tel: (+355) 69 40 23553

Rreth Nesh

Zhaku IMPEX – Inox & Alumin

zhaku-hyrje

Gjëja e parë kryesore që do të vini re në firmën Zhaku IMPEX, janë produktet cilësore dhe stafi kualifikuar. Në krenohemi me punën tonë sepse kërkojmë cilësi dhe efikasitet në produktet tona.
Ju ftojmë të shfletoni listën e produkteve që disponojmë. Jemi të gatshëm të marrim porosi mbi projektet tuaja qoftë ato të vogla apo struktura të mëdha!

Klientët Tanë

Që nga fillimi firma jonë ka furnizuar një klientelë të gjerë me produkte Inoksi dhe Alumini. Kemi realizuar projekte në struktura të vogla private si dhe shumë projekte në ndërtesa shumëkatëshe.

Misioni Ynë

Ato çfarë na karakterizojnë me shume janë: Cilësia, shpejtësia dhe efikasiteti. Projektet tuaja do te përfundojne ne kohen e caktuar nga inxhinieret tanë.

Keni një projekt në mendje?

Me produktet tona INOX apo Alumin, ju jo vetëm realizoni një strukture efikase, por i jepni dhe një pamje moderne dhe bashkëkohore.

Na kontaktoni për një preventiv falas →

“I never dreamed about success. I worked for it.”  – Estee Lauder.

Ne nuk ëndërrojmë suksesin, ne punojmë për të!