Tel: (+355) 69 40 23553

Shërbime të personalizuara

Posted by: Zhaku  /   Category:   /   No Comments
10
May
2014

Firma e cila ju ve ne dispozicion këto lloje kangjellash bashkëkohore ka eksperience 12 vjeçare ne Shqipëri, Maqedoni e Kosove dhe si e tille ju garanton montim te shpejt dhe cilësor. Një teknik do te jete ne shërbim te çdo kërkese.

Read more

Inoks dhe Alumin

Posted by: Zhaku  /   Category:   /   No Comments
10
May
2014

 • Dy materiale tepër rezisten dhe cilesor.
 • Ruajnë shkëlqimin fillestar.
 • Disponojmë të gjitha aksesorët e.

  Read more

Veçoritë e produkteve tona

Posted by: Zhaku  /   Category:   /   No Comments
10
May
2014

 • Janë shumë rezistentë dhe ruajnë pamjen fillestare.
 • Aplikohen në disa forma sipas kërkesës dhe vendit.
 • Një varietet formash dhe ngjyrash.
 • Aplikimi xhamit ose peciklasit në forma të ndryshme.
 • Kolorët fine dhe luçido për një ambient.

  Read more