Tel: (+355) 69 40 23553

Inoks dhe Alumin

10
May
2014
Posted by: Zhaku  /   Category:   /   No Comments
  • Dy materiale tepër rezisten dhe cilesor.
  • Ruajnë shkëlqimin fillestar.
  • Disponojmë të gjitha aksesorët e nevojshëm.

No Comments