Tel: (+355) 69 40 23553

Shërbime të personalizuara

10
May
2014
Posted by: Zhaku  /   Category:   /   No Comments

Firma e cila ju ve ne dispozicion këto lloje kangjellash bashkëkohore ka eksperience 12 vjeçare ne Shqipëri, Maqedoni e Kosove dhe si e tille ju garanton montim te shpejt dhe cilësor. Një teknik do te jete ne shërbim te çdo kërkese tuajën.

No Comments