Tel: (+355) 69 40 23553

Veçoritë e produkteve tona

10
May
2014
Posted by: Zhaku  /   Category:   /   No Comments
  • Janë shumë rezistentë dhe ruajnë pamjen fillestare.
  • Aplikohen në disa forma sipas kërkesës dhe vendit.
  • Një varietet formash dhe ngjyrash.
  • Aplikimi xhamit ose peciklasit në forma të ndryshme.
  • Kolorët fine dhe luçido për një ambient luksoz.

No Comments